תבשיל אוסבוקו עגל ביין רוזה ועדשים שחורות \\ ניסי גולדרייך

אתר קול חי No Comments on תבשיל אוסבוקו עגל ביין רוזה ועדשים שחורות \\ ניסי גולדרייך

אוסבוקו הוא תבשיל מנתח השריר, הנתח מורכב מבשר השריר שמקיף עצם מח. הוא מוגש שלם בתבשיל קדירה בבישול ארוך במראה עשיר ובשר רך. ניסי גולדרייך עם מתכון מיוחד לגולשי 'קול חי'

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

המתכון:

מרכיבים:

2 נתחים של אוסבוקו

4 בצלים פרוסים לרבעים

1 פלפל אדום פרוס לרצועות

כוס עדשים מונבטות או אחרי השריה במים לפחות 6 שעות

4 שיני שום סולו

5 שיני שום

2 כוסות יין רוזה או לבן

חצי ליטר מים רותחים

כפית פלפל שחור גרוס

כפית קימל טחון

כף מלח גס

3 כפות סילאן

עלי פטרוזיליה בלי הגבעול

שמן זית איכותי

הוראות הכנה:

מטגנים עם מעט שמן זית את הבצלים והשום והפלפל עד שהם מזהיבים יפה ומתבלים במלח פלפל גרוס וקימל

מוסיפים את הבשר וצורבים היטב מכל הכיוונים

מוסיפים את העדשים ואת היין והמים הרותחים ומתבלים בסילאן ומבשלים 4 עד 6 שעות על אש נמוכה בלהבה בינונית

מורידים מהאש ומוסיפים את עלי הפטרוזיליה ומגישים חם



0 תגובות